Tapahtumat verkossa

Tapahtumatietoja päivitetään näille sivuille sitä mukaa kun aikataulut ja ohjelmat varmistuvat. Julkaistavat tiedot tapahtumista voi toimittaa osoitteeseen niko.eloranta(at)kvl.fi.

 

TIISTAI 5.10.2021

Minulla on aina sanottavaa -YouTube live

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry järjestää tiistaina 5.10. klo 12:00-13:00 YouTube live-tapahtuman, jossa kokemustoimijat kertovat, miten voi ilmaista itseään teatterin, elokuvan, itseilmaisun ja taiteen kautta, silloin kun ei ole ääntä omiin sanoihin.

Linkki: https://www.tukiliitto.fi/tapahtuma/minulla-on-aina-sanottavaa-youtube-live-puhevammaisten-viikolla/

Mukana: Osallisuus teatteri, HPNN musiikkiryhmä

Järjestäjä: Kehitysvammaisten Tukiliitto ry

 

KESKIVIIKKONA 6.10.2021

Keho kertoo tarinaa

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry järjestää keskiviikkona 6.10. klo. 13:00 ”Keho kertoo tarinaa” -tapahtuman verkossa. Verkkotunnilla pääset itse ryhmäsi kanssa tanssitunnille. Kehomme kertoo meille asioita omasta itsestämme, ja me voimme kertoa kehollamme muille. Tanssija, koreografi Marjo Hämäläinen johdattelee meidät liikkeeseen.

Linkki:  https://www.tukiliitto.fi/tapahtuma/keho-kertoo-tarinaa-puhevammaisten-viikon-tapahtuma-verkossa/

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 4.10.2021 mennessä anne.vuorenpaa(at)tukiliitto.fi ja he lähettävät Teams-linkin ilmoittautuneille ryhmille. Varatkaa tila, jossa pääsette liikkumaan ja oikeasti tekemään yhdessä.

Järjestäjä: Kehitysvammaisten Tukiliitto ry

 

PERJANTAI 8.10.2021

Minä kerron: Mitä minulle merkitsee osallisuus live-tapahtuma

Perjantaina 8.10. klo 14:00-15:00 järjestetään Intonaattorit Oy:n organisoima live-keskustelutapahtuma, joka on jatkoa 4.10 Intonaattorit  YouTube-kanavalla julkaistulle paneelikeskustelulle, jossa aikuispuheterapeutti Elisa Johanssonin johdolla keskusteltiin erityisesti osallisuuden mahdollisuuksista ja haasteista omassa arjessa. Tässä live -keskustelutapahtumassa on mahdollisuus esittää aiemman videon herättämiä kommentteja ja kysymyksiä.

Linkki:  https://intonaattorit.fi/tapahtumat/puhevammaisten-viikon-tapahtuma/

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Katso osallistumisohjeet ohjeet linkistä.

Järjestäjä: Intonaattorit oy

 

 

 

 

Päivitetty: 24.09.2021

« Takaisin