Tapahtumat verkossa

Toimintatauluwebinaari
Maanantai 30.9. kello 16-17

Kipinäkeskus järjestää puhevammaisten viikon kunniaksi käytännöllisen webinaarin Näin suunnittelet toimivan toimintataulun! Maksuttomassa workshopissa käydään läpi, millainen on toimiva toimintataulu ja mitä pitää ottaa huomioon toimintataulua suunniteltaessa. Webinaari on suunnattu sekä vanhemmille että puhevammaisten ihmisten kanssa toimiville ammattilaisille, jotka kaipaavat tukea lausetasoisten toimintataulujen tekoon. Kaikille webinaariin ilmoittautuneille jaetaan käyttöön Kipinäkeskuksen suunnittelemat toimintataulupohjat, joissa on otettu huomioon suomen kielen ydinsanat.

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan linkistä http://bit.ly/2kFGDRq!
Järjestäjä: Kommunikointikeskus Kipinä Oy
Lisätietoja: ella@kipinakeskus.fi

Studio Voimauttava vuorovaikutus: vuorovaikutuksen kuntoutus
Keskiviikko 2.10.2019 klo 13.00-13.30

Facebook-livetilassa (keskustelu on mahdollista katsoa Facebookissa Voimauttava vuorovaikutus Suomi -ryhmässä myös tapahtuman jälkeen)

Puhevammaisten viikolla vietämme myös Voimauttava vuorovaikutus -viikkoa. Mitä tarkoittaa vuorovaikutuksen kuntoutus? Studio Voimauttavassa vuorovaikutuksessa psykologi Anna-Elina Leskelä-Ranta PiLKe-klinikalta, puheterapeutti, palvelupäällikkö Inkka Sundblad Coronariasta sekä puheterapeutit Kaisa Laine ja Kaisa Martikainen Tikoteekista pohtivat ja keskustelevat vuorovaikutuksen kuntoutuksesta.

Keskustelua pääset seuraamaan joko reaaliajassa tai jälkeenpäin liittymällä Facebookin Voimauttava vuorovaikutus Suomi -ryhmään

Järjestäjä: Kehitysvammaliitto ry. Tikoteekki
Lisätietoja: kaisa.martikainen@kvl.fi

Kokemuksia puhevammasta ja asiantuntijainfoja
Torstai 3.10.2019 klo 9-15 etäyhteyden välityksellä

Tule kuulemaan omakohtaisia kokemuksia puhevammasta sekä sairauksista, jotka voivat vaikuttaa arjen kommunikointiin merkittävällä tavalla. Lisäksi asiantuntijat pitävät lyhyitä infoja aiheeseen liittyen. Järjestä siis ”kisakatsomoa” kotiin, työpaikalle, puistoon tai mihin ikinä ihmisiä kokoontuu ja tulkaa kuulemaan tärkeää asiaa.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen 26.9. mennessä
Järjestäjät: Autismiliitto ry ja Oulun seudun ammattiopisto OSAO
Lisätietoja: marjo.hayry@autismiliitto.fi
Tilaisuuden esite (pdf)

 

Huom! Myös alla olevia tapahtumia voi seurata verkossa:

Graafisen symbolin merkitys kommunikoinnissa -seminaari
tiistai 1.10.2019 klo 10-15. Hinta etäyhteydellä live-stream 40 euroa (sis. alv.)
Lisätietoja: https://www.humak.fi/uutiset/graafinensymboliseminaari2019/

Studia AAC: ”Ystävyys yhdistää”
perjantai 4.10.2019 klo 12.30 – 15.00
Alustusosuuksia voi seurata Tikoteekin Facebook-sivulla ja ne myös tallennetaan sinne. Alustusten jälkeen käydyt keskustelut sen sijaan eivät näy FB-livetilassa.
Tutustu ohjelmaan

Päivitetty: 18.09.2019

« Takaisin